marți, 6 ianuarie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - LOVRIN JUD. TIMIŞ



La sărbătoarea Bobotezei am găsit această biserică prezentă la întâlnirea cu Domnul. La amvonul bisericii era un păstor din Congo care slujea în Italia şi acum se afla în misiune în Romania. Era un păstor plin de entuziasmul caracteristic africanilor. Cam jumătate dintre scaunele din biserică erau ocupate, în ciuda faptului că era de fapt zi lucrătoare.
Cei prezenţi în adunare interacţionau cu multă uşurinţă la predica pastorului african prin aminul lor. S-a predicat despre Împărăţia lui Dumnezeu aşa cum a fost ea prezentată de Ioan Botezătorul şi despre felul în care se intră în această împărăţie după modelul oferit de Domnul în apa Iordanului. (Matei 3)
Mi-a plăcut mult atmosfera din biserică. Duhul Sfânt anima adunarea. La sfârşit s-au făcut rugăciuni pentru cei bolnavi. Am fost absolut impresionat de felul în care se angajează în rugăciune credincioşii penticostali din Lovrin.
Biserica este păstorită de prezbiterul Mircea Pulvere care este ajutat în slujirea sa de doi diaconi. Casa de rugăciune, bine administrată şi întreţinută oferă spaţiu de închinare pentru mai mult de 100 de persoane.
Plec de la Lovrin cu gândul ca mi-ar plăcea ca să fiu purtat în rugăciuni de penticostalii din Lovrin. Cred că Dumnezeu ascultă rugăciunile lor în care pun atâta patos.

4 comentarii:

Adelina spunea...

In numele credinciosilor din Lovrin doresc sa va multumesc pt cuvintele frumoase aduse la adresa noastra.Inseamna mult pentru noi.Multumim.Adelina Pulverea

PATROANE** spunea...

frumos comentariu,,,,fi binecuvantat de DOMNUL**

Anonim spunea...

frumoasa biserica

Anonim spunea...

frumos coru de copii condus de adela