miercuri, 14 ianuarie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - "FILADELFIA" SANNICOLAU MARE



Biserica "Fiadelfia" din Sânnicolau Mare era astăzi într-un serviciu special de evanghelizare. De fapt timp de o săptămână, seară de seară credincioşii de aici se adună la închinare şi la un timp special de vestire a Evangheliei. Alături de credincioşii care se închină de obicei aici, la acest eveniment aveau mai mulţi învitaţi.
Biserica era plină cu peste 300 de persoane şi participarea corporativă la închinare dădea un farmec ceresc acestei adunări. Rugăciunea în comun, corul copiilor, corul mare al bisericii, lăsau să se vadă viaţă în această biserică. Un grup de tineri din Nădlac au făcut bucurie tuturor celor prezenţi prin închinarea adusă şi de ei Domnului la Sânnicolau.
Păstorul bisericii, fratele Dunca Gheorghe este un om care impresionează prin modestia sa, în spatele căreia se vede cu uşurinţă un om de calibru spiritual înalt El face eforturi susţinute ca cei ce intră în biserică să-l găsească cu adevărat pe Domnul.
La Sânnicolau, Domnul a chemat oameni la mântuire şi astăzi prin textul din Marcu 10:17-27. Cred că Dumnezeu va continua să folosească Filadelfia spre binele multora din Sânnicolau.

3 comentarii:

Anonim spunea...

..amin domnu sa fie slavit.

D. spunea...

Nu stiu ce faceti voi acolo, cei din biserica penticostala, dar bine nu faceti! Asta este sigur! O spun deoarece, datorita imprejurarilor, am alaturi un pocait din biserica dvs si vad cu ochii mei cat este de certaret si rau. Umbla cu amenintari si se gandeste cum sa faca rau. Ar trebui sa-i invatati pe oameni sa fie buni si onesti. Daca nu ati reusit lucrul acesta pana acum, inseamna ca ar trebui sa va apucati de o meserie oarecare (in cazul ca nu lucrati) si sa cedati sarcina aceasta altora care vor face fata. Iar daca nu este cine sa o faca, cel putin raul ne se va mari. Spun aceasta deoarece oamenii care provin din biserica dvs au o parere f buna despre ei insisi, parere care este alimentata, fara indoiala, de invatatura promovata acolo, dar in fond ei sunt falimentari la capitolele "bun simt", "amabilitate", "onestitate" si alte lucruri simple de acest fel, pe care unii oameni le-au dobandit, nu intr-o biserica, ci acasa, de la parintii lor! Daca o multime de atei sau hindusi, musulmani etc, pot da dovada de cei sapte ani de acasa, voi, pocaitii, nu considerati ca ar trebui sa va conformati acestei reguli nescrise?? Daca nu ati reusit sa ridicati standardul etic, moral al oamenilor dvs la nivelul mentionat inseamna ca rostul dvs in societate este cel putin nul, daca nu chiar daunator. Oamenii, inainte de a veni in biserica dvs, in general, recunosc destul de usor ca nu sunt buni. Insa, dupa ce incep sa frecventeze biserica dvs, relativ repede nu mai ai sanse sa porti cu ei o discutie deschisa si obiectiva. Este dezgustator sa vezi astfel de oameni ca vin la tine sa-ti spuna sa te pocaiesti in timp ce ei te barfesc in lipsa ta si discuta cu alti cunoscuti comuni despre persoana ta folosind termeni peiorativi. Cu adevarat ma doare ca ati inceput sa scoateti pe banda rulanta astfel de pocaiti, in cantitati impresionante. Se pare ca la dvs primeaza cantitatea, nu calitatea. Daca tin bine minte Isus Hristos si-a adunat doar 12 adepti care sunt recunoscuti ca oameni deosebiti, sfinti pe cand adeptii vostrii sunt repetenti si in ceea ce priveste temelia caracterului, cei sapte ani de acasa. Sper sa percepeti comentariul ca un sfat realist, sa puneti osul la treaba si sa retrageti definitiv incompetentii din relatiile cu publicul.

Anonim spunea...

Probabil va referiti la penticostali nu la pocaiti....si dupa parerea mea oamenii nu pot sa schimbe inima altor oameni doar Dumnezeu poate....faptul ca unele persoane nu dau dovada de picainta nu inseamnaca suntem "daunatori" in loc sa judecati pe altii mai bine v-ati gandi la viata si sufletul vostru este mult mai important...ce rost are sa ne judecam unii pe altii cand stim ca Domnul e singurul care are acest drept ....Doresc ca Domnul sa aiba mila de noi toti si sa ne binecuvinteze