duminică, 7 decembrie 2008

TEODOR CODREANU – PASIUNEA PENTRU SUFLETE


Au trecut mai bine de patru ani de când pastorul Teodor Codreanu a plecat la Domnul pe care l-a slujit cu atâta credincioşie. A lăsat însă un gol între penticostalii din Timişoara şi în lumea evanghelică chiar. Pasiunea lui pentru oameni l-a făcut să fie dedicat unui singur scop: mântuirea oamenilor. Pastorul Codreanu era mânat în toate de dorinţa sfântă, pe care de altfel chiar de la Domnul Isus Cristos a moştenit-o, să vadă suflete venind la altar, să vadă mâini ridicate către Domnul ca semn al predării şi dedicării.
Era omul obsedat de dorinţa de a vedea oameni îmbrăcaţi în haine albe spre a se împăca cu Dumnezeu şi a-şi mărturisi credinţa în apa botezului. Şi Domnul a onorat pasiunea şi dorinţa acestui om. Sunt atâţia credincioşi în Timişoara, în România şi în multe părţi ale lumii care mărturisesc că s-au întors la Domnul ca urmare a predicării pastorului Teodor Codreanu, ca să nu mai vorbim despre biserica pe care a lăsat-o în urma slujirii sale cu credincioşie înaintea Domnului.
Câteva fotografii vechi de la serviciile de botez din Biserica Elim vor vorbi mai bine decât cuvintele despre predicarea şi lucrarea pastorului Codreanu:



Un comentariu:

Reut spunea...

de unde as putea face rost de inregistrari cu predici ale fratelui Codreanu ?