duminică, 8 februarie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - "FILADELFIA" PÂNCOTA JUD. ARAD



Abia m-am întors de la Pâncota, unde biserica era adunată într-un serviciu special de evanghelizare. Am găsit aici o biserică ce beneficiază de un locaş de închinare de dimensiuni remarcabile (550 de locuri), de o arhitectură aparte şi mai ales de o organizare lăudabilă. Biserica era plină şi am rămas uimit de calitatea închinării, care cu siguranţă aduce multă satisfacţie lui Dumnezeu. Cor mixt, cor bărbătesc, fanfară, cor de fete şi alte grupuri organizate au adus slavă lui Dumnezeu în cadrul serviciului din această seară. Păstorul bisericii, fratele Dumitru Hanga şi-a pus din plin amprenta peste această biserică pe care o slujeşte de mulţi ani. Buna organizare şi disciplina care-l caracterizează pe păstor erau de departe văzute în serviciul din biserică. Locaşul de închinare beneficiază de toate facilităţile şi este cât se poate de bine administrat. În această seară la Pâncota s-a predicat despre a doua venirea a Domnului Luca 17:22-37, cu accente pe nevoia de pregătire spre a-l întâmpina pe Domnul.
Între participanţii la acest serviciu erau mulţi pâncotani care încă nu aveau o relaţie personală cu Dumnezeu, dar care astăzi au fost chemaţi să-şi amintească faptul că ne aflăm în vremuri de har, şi acest har trebuie folosit spre a căpăta mântuirea.
M-am întors de la Pâncota cu bucuria de a şti că Domnul are planuri de mântuire în acest oraş.

Un comentariu:

Anonim spunea...

intradevar la Pancota la biserica Filadelfia Domnul este laudat de un tineret foarte activ. Calitatea cantarilor este foarte buna. Se vede ca se munceste mult pentru a canta asa de frumos. Despre cladire nu mai avem ce comenta . I-mi face placere sa ma duc in acest locas la inchinare de cate ori am ocazia. Dumnezeu sa binecuvinteze Pancota !