sâmbătă, 14 februarie 2009

CRAINICII ÎMPĂRĂŢIEI - IOSIF BERCE



O voce tânără care vorbeşte despre voia lui Dumnezeu în viaţa oamenilor. Acesta este pastorul Iosif Berce de la Aleşd. Mesajul pe care i l-a încredinţat Stăpânul este un mesaj de avertizare care îi cheamă pe oameni la a lua în serios relaţia cu Dumnezeu.
De câteva ori l-am auzit vorbind tinerilor în Tabăra Naţională Cristos pentru Romania şi de fiecare dată mesajul său a chemat şi a motivat pe tinerii lui ascultători la pocăinţă sinceră înaintea lui Dumnezeu. Am văzut rezultatele predicilor lui Iosif Berce: lacrimi de pocăinţă. Astăzi l-am auzit vorbind din nou unei adunări de tineri din cartea prorocului Iona. Le-a amintit tinerilor că preţul neascultării de Dumnezeu este mare şi se plăteşte mai devreme sau mai târziu în mod dureros.
Iosif Berce are în mesajul său un ton care duce mult spre lucrarea prorocului Ieremia. Este adesea tăios când prezintă voia lui Dumnezeu, mustrător şi totuşi neofensator. Oamenii care-l ascultă se regăsesc în mesajele predicate de el şi se simt obligaţi să-şi corecteze relaţia cu Dumnezeu. Pastorul Iosif Berce este un om folosit de Dumnezeu şi încă o mare speranţă pentru ogoarele româneşti ale Evangheliei.

Niciun comentariu: