joi, 26 februarie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - "APA VIEŢII" MURCIA - SPANIA



La aproximaiv o oră distanţă de Alicante, tot pe malul Mediteranei se găseşte oraşul Murcia, unde un grup semnificativ de penticostali români au format o biserica pe care o păstoreşte fratele Vasile Cojan, un om care are inimă pentru Dumnezeu şi pentru cei ce se închină aici. Cântarea de laudă este la loc de cinste în această biserică. Copiii bisericii participă şi ei cu multă inimă la aceste cântări pe care le cunosc aşa de bine. Luni, 23 februarie am participat şi eu cu penticostalii de aici la o sfântă părtăşie de la ora 21 până la ora 22. Vreo 48 de persoane plus copii au fost prezente la această părtăşie. A fost şi Domnul cu noi şi a fost tare bine...
Marcu 10:17-27

7 comentarii:

Anonim spunea...

dumnezeu sa va binecuvinteze si sa fie cu noi toti oriunde vom fi!imi pare rau ca nu am stiut unde va pot gasi sa va vizitez,caci de curand m-am intors de acolo.

cornelia oprisan spunea...

sunt un suflet ratacit,desi parintii au slujit pe Domnul in biserica Miulesti apoi dupa demolare in Sebastian ,eu inca bajbai dar cel mai aprig dor imi este de cuvantul Domnului si as dori sa-mi gasesc linistea in Murcia;daca ma puteti ajuta sa-mi gasesc ceva de lucru acolo mi s-ar linisti si sufletul caci aici sunt singura in deznadejde si fara nici o speranta,Domnul sa va binecuvanteze !

cornelia oprisan spunea...

pentru orice indrumare sau ajutor va las adresa mea cornelia.oprisan@yahoo.com

Unknown spunea...

Va rog frumos sa mi spuneti si mie unde este o adunare aproape de murcia de penticostali

Unknown spunea...

Va rog frumos sa mi spuneti si mie unde este biserica sa putem veni

Unknown spunea...

Va rog sa ne spuneti adresa unde se afla biserica , vrem sa venim si noi !

Unknown spunea...

Buna ziua. Mi-ar placea sa stiu locul exact a adunarii in Murcia daca este posibil. Multumesc