luni, 8 iunie 2009

CRAINICII ÎMPĂRĂŢIEI - CRISTIAN IONESCU



L-am ascultat de mai multe ori pe Cristi Ionescu predicând Evanghelia prin intermediul internetului sau al televiziunii Credo. Ieri însă Dumnezeu mi-a dat fericita ocazie să-l ascult predicând pe viu la Timişoara. Mai întâi am fost impresionat de călăuzirea pe care i-a dat-o Domnul în alegerea subiectului predicii, un subiect nespus de important şi absolut necesar pentru o biserică nouă care încă îşi croieşte tiparele slujirii ei înaintea lui Dumnezeu. A predicat despre biserica ideală, folosind ca model biserica din Antiohia aşa cu este ea prezentată în cartea Faptele Apostolilor. A fost un mesaj fascinant pentru iubitorii de Cuvânt, dar a fost un mesaj provocator pentru toţi cei ce iau creştinismul în mod serios. Cristi Ionescu este de departe un campion al amvonului, un om care îşi respectă mult slujirea evitând improvizaţiile. Predicarea lui este una care poartă amprenta unor îndelungate ceasuri de studiu şi mai mult poartă pecetea ungerii divine. Un om care chiar dacă este încă tânăr a acumulat o foarte bogată experienţă pastorală şi amvonală. Un partener agreabil de discuţii în prezenţa căruia oricine se simte bine. Biserica Elim din Chicago pe care o păstoreşte de la înfiinţarea ei este cu adevărat binecuvântată cu un astfel de păstor.

2 comentarii:

marian hutanu spunea...

Este posibil ca predicilele pastorului Ionescu sa aduca zidire
sufleteasca, mai ales ca sunt spuse
de un pastor american.
Dar eu vad lucrurilele altfel:
pastorul ajuns in Chicago, nu din dorinta de slujire(deoarece o putea face si in Romania)ci atras de dolarul american, s-a urcat pe turnul de veghe(asemanator cu cel a lui Habacuc)si de acolo vede toate lucrurile si pretinde ca le stie pe toate.
Mai rau, tot de pe turnul de veghe
rivalizeaza cu pastori din Romania- tot de pe blog
Sa fie aceasta dovada lipsei de maturitate?
Stimate pastor:va indemn frateste sa incercati sa va redresati si atentie ca directia pe care ati luat-o este gresita...
In rest fiti binecuvantat!

Comentator indepedent

Anonim spunea...

E cam dus cu capu în ultimă vreme.Ce sa faci