miercuri, 17 august 2011

CÂNTĂRILE DOMNULUI ÎN CENTRUL TIMIȘOAREI





Timișorenii sunt deja obișnuiți să vadă în fiecare duminică seara în centrul orașului un grup de tineri, care se adună laolaltă ca să cânte. Se adună mulți în jurul lor și nu de puține ori cei ce li se alătură cântă împreună cu ei, cu multă pasiune. Cântecele lor sunt fără excepție laude la adresa lui Dumnezeu și uneori mulțimea celor adunați în jurul cântărilor de laudă este impresionantă.
Tinerii din Biserica Poarta Cerului, că despre ei este vorba, au ales să-l ducă în acest fel pe Dumnezeu între oameni și cred că inimile multora dintre cei ce se opresc să-i asculte vibrează de emoția cercetării divine.
Ce frumoasă-i tinerețea petrecută cu Isus!


8 comentarii:

Anonim spunea...

frate Nelu,sunt foarte incantat de activitatea tinerilor in centrul Timisoarei;astfel de activitati sunt de dorit in mai toate localitatile Romaniei,dar,oare nu ar trebui sa fim putin mai atenti si la tinuta, ca ea trebuie sa mearga mana in mana cu ce transmitem prin mesajul cantarilor,nu?

Ioan Grosanu spunea...

Sunt de acord cu tine și cred că tinerii din biserică sunt atenți la asta, dar nu vom putea cere același lucru celor ce li se alătură. Într-un grup ca și cel prezentat în fotografii tinerii din biserică sunt totuși o minoritate. Pe ceilalți așteptam să-i schimbe Evanghelia.

Sorin Zanfir spunea...

Ma bucur sa va gasesc pe "aceste meleaguri". Multe binecuvantari!

Legat de ce spune "anonim", nu cred ca tinerii se imbraca indecent, insa ma doare sa vad ca teologia noastra se opreste asa de jos si anume la haine. Nu stiu cand v-om putea sa trecem la un nivel mai inalt al relatiei cu Dumnezeu daca ne tot poticnim in astfel de lucruri. Nu sunt nici eu de acord cu lipsa decentei, insa consider ca un crestin care traieste la un nivel inalt cu Domnul nu se tot poticneste la cum se imbraca unul si altul. Nu faptul ca sunt imbracat decent ma califica ca fiind un bun crestin.

Mai un aspect: aici poate sa fie si un iz de legalism. Si biblia considera legalismul ca toate celelate pacate. (Nu stiu daca ati primit vreo marturisire a pacatului legalismului!!!) Credeti-ma ca m-am saturat sa limitam Evanghelia lui Hristos la maruntisuri de genul acesta. Repet nu sunt nici eu de acord cu lipsa bunului simt, dar sa ne ridicam putin mai sus ..... in locurile ceresti impreuna cu Hristos.

Harul lui Hristos peste noi toti!

Anonim spunea...

da frumos, se vede ca s-a intors acasa Ovi Puscasu !

Anonim spunea...

Domnu sa Binecuvinteze totii tinerii care duc mai departe chiar si in oras lauda Lui!...fie ca toti tineri din TIMISOARA sa tina acest pas nu numai uni,FITI PLINI DE DUH!:) sa ramaneti tari in ceea ce faceti

Anonim spunea...

puteti sa ii invitati si pe astia (din Toflea) ca tot voia Sorin Zanfir sa se ridica mai sus: http://www.youtube.com/watch?v=2S00zF5rTb0ck

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=2S00zF5rTb0

vizualizare placuta!

fotograf nunti antonia spunea...

tot respectul acestor tineri!