vineri, 5 august 2011

CRAINICII ÎMPĂRĂŢIEI - SILVIU CORNEA



L-am auzit pe Silviu Cornea întâia dată predicând într-o seară de studiu biblic în Biserica Elim din Timișoara. Am recunoscut îndată chemarea pe care i-a făcut-o Domnul. Era, dacă nu greșesc, la încheierea studiilor sale de la ITP și se vedea de departe că e exponentul unei generații de tineri predicatori care este plină de nerăbdare în a-și folosi din plin resursele spirituale spre a sluji Biserica.
L-am chemat să slujească în echipa noastră de la Cristos pentru România și pentru câțiva ani am fost colegi, lucrând cot la cot pentru Domnul. Acum Silviu slujește în echipa Colegiului Veritas și în același timp este diacon și responsabil cu lucrarea tineretului în Biserica Speranța.
Știu că aleargă mult ducând mesajul Împărăţiei și cred că bine face. Predicarea lui Silviu este foarte agreată de cei ce-l ascultă, prezentând de fiecare dată un mesaj ușor de asimilat, un mesaj de inimă, în care fiecare dintre noi ne regăsim cu ușurință.
Este căsătorit, având-o alături ca parteneră de viață și de lucrare pe Camelia, iar Domnul le-a dat deja un important proiect la care să lucreze împreună: proiectul Ayan. Sigur că dacă Ayan este un proiect important pentru ei, tot în aceeași măsură există multe alte proiecte ce le-au fost date de Domnul și care pot fi cu ușurință înmănunchiate și numite simplu "extindere a Împărăției".
Silviu Cornea pune suflet în ceea ce face. Mesajele atent pregătite și cu multă pasiune predicate fac din Silviu un crainic de mare folos Împărăției.

Niciun comentariu: