luni, 8 august 2011

BISERICA PENTICOSTALĂ ”BETEL” OBAD, JUD. TIMIȘ



Pentru locuitorii satului Obad din județul Timiș, ziua de 7 august a fost zi de sărbătoare și asta pentru că mai toată suflarea satului s-a adunat ca să ia parte la inaugurarea noului locaș de închinare, pe care credincioșii penticostali de aici l-au zidit, spre a fi încă un reper de căutare a lui Dumnezeu în localitatea lor. O clădire mai mult decât frumoasă, cu vizibilitate de la șosea, chiar la intrarea în satul lor. Prezența penticostală este așadar cât se poate de bine semnalizată acum la Obad.
Bucuria de a avea o casă de închinare nouă era prezentă pe fețele tuturor celor adunați aici. Pastorul bisericii, Aurel Popuțe, vădit emoționat a deschis serviciul inaugural pe treptele de la intrarea în clădire, rostind cuvintele din Psalmul 84.
Au mai fost prezenți la eveniment și păstorii penticostali Aurel Avram și Nelu Filip (Timișoara), Gigi Munteanu (Torino Italia) iar din partea comunității baptiste pastorul Marius Ianc. Primarul Petru Filip din Ciacova a adus și el un cuvânt de apreciere credincioșilor din Obad. O atmosferă de sărbătoare impregnată din plin de bucuria unei frumoase realizări închinată Domnului.



Niciun comentariu: