luni, 22 august 2011

BISERICA PENTICOSTALĂ ROMÂNĂ ”BETESDA” SAN POLTEN AUSTRIA



Invitat fiind la nunta Emanuelei Ciocani și a lui Beniamin Costaș, am ajuns la San Polten și am avut harul părtășiei cu penticostalii de aici. O comunitate relativ mică dar plină de entuziasm pentru Dumnezeu.
Biserica Penticostală Betesda face parte din organizația Freie Christengemeinde și este destul de nouă pe harta spirituală a Austriei. Localul pe care l-au închiriat și amenajat cu mari eforturi vorbește de la sine despre dragostea acestor oameni pentru Dumnezeu. O biserică ospitalieră, lucru pe care l-am văzut din plin în casa fratelui Emil Șestac, care ne-a primit cu multă dragoste între ai lui, chiar dacă are o familie mare.
Bucuria bisericii la această nuntă a fost o bucurie a tuturor și asta m-a făcut să înțeleg că cei de aici sunt o adevărată familie.



Un comentariu:

Anonim spunea...

Oameni buni sora mea Bigi Teodora pocaita penticostala de la Lesu juetul Bistrita Nasaud a fost pagubita cu suma de 20.000 euro de catre Barta Daniel pocait penticostal , care a fost conducator de biserica la penticostali , el a facut 2 biserici la penticostali in Prundu Bargaului si Rusu Bargaului judetul Bistrita Nasaud , va rugam daca se poate sa faceti o colecta sa-si poata recupera banii. Domnul sa va binecuvinteze cum zice sora mea .