miercuri, 9 decembrie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - RECAŞ, JUD. TIMIŞ



La invitaţia pastorului Liviu Câmpan am mers din nou la Recaş, pentru o seară de evanghelizare, în data de 27 noiembrie 2009. De data aceasta biserica era la a doua seară de evanghelizare din această campanie şi alături de credincioşii aparţinători acestei biserici, erau mulţi invitaţi din localitate. Am fost din nou impresionat de implicarea în slujire a copiilor şi tinerilor din Recaş. "Marea dramă a autoînşelării" a fost mesajul predicat din Galateni 6:7-9

9 comentarii:

Eugen Miron spunea...

Ma numesc Eugen Miron,membru in Biserica Penticostala Recas.Detin parte din Historialul video al Biserici noastre,intru-cat sunt pasionat de fotografie.Putem colabora,in vederea unui sait al Biserici noastre?

Anonim spunea...

Ma tot intreb ccum de Poza Biserici in care sunt membru e pe un fundal cu Animale fioroase,capete...Poate ne veti explica vreo-data motivul care va determinat sa puneti un eveniment cultural in care dumneavoastra sunteti doar spectator,pe un Fundal numit de mine,extrem(Capete,Caini)...

Ioan Grosanu spunea...

Da, explic bucuros. Întîi aş vrea să spun că animalele de mai sus nu sunt fioroase. Sunt câini pur şi simplu. Şi încă nişte câini cuminţi. Am văzut oameni mult mai fioroşi în viaţa mea decât câinii din imagine. Apoi, eu credeam că evenimentul despre care scriu nu este cultural ci spiritual. Şi încă ceva, nu înteleg de ce este extrem fundalul la care faceti referintă. Un cap avem fiecare dintre noi şi de obicei capurile umane nu sunt extreme, iar câinii nu par nici ei animale extreme atata timp cat şi eu am unul în curte şi poate aveti si dumneavoastră. Sau poate câinii pe care îi cunoasteţi dumneavoastră sunt extremi. Cei pe care îi cunosc eu nu sunt.
Iar dacă dumneavăastră ca MEMBRU ÎN ACEASTĂ BISERICĂ sunteţi foarte deranjat de poza pe care am pus-o, eu vă respect autoritatea de MEMBRU şi pot să o scot poza bisericii care este onorată să vă aibă ca membru apărător al imaginii ei. Poate că veţi rămâne mai spiritual dumneavoastră şi veţi putea să fiti mai apropiat de Dumnezeu. Dorită să scot articolul despre biserica dumneavoastră spre a-i fi apărată astfel imaginea?

Anonim spunea...

Sunt Caini din Rasa Pitbul.V-as pune un matereal cu Fiinte umane sfantecate de animalute cuminti ca astea,dar nu pot accesa imagini atat de crude langa imagini spirituale.
Sunt animalute care sunt imprejmuite prin lege de cuminti ce sunt.Care daca musca un cauciuc de masina spre exemplunu ii da drumul pana nu il rupe.
Evenimentele din biserici sunt Spirituale,expresete in cadru cultural.
Capetele umane sunt parte a trupului!Un cap a avut si Ioan Botezatorul cand i sa aplicat gestul extrem de Martiraj.
Nu se poate compara un Bichon cu un Pitbul
Cu pitbulul nu ti se pemite expunerea in public in schimb de iesi cu un Bicion in parc Copii uita de joaca admirand mascota.
Eu sunt membru In Biserica lui Dumnezeu Penticostala.Ca membru in Biserica lui Dumnezeu sunt onorat de promovarea Biserici de oricine in orice fel.Deci din partea mea faceti ce trebuie.
Imaginea unei Biserici nu o apara un om ci o comunitate .Parerea mea nu conteaza decat ca idee.
Rog sa ma iertati pentru orice tip de neantelegere.

Anonim spunea...

de ce toti "betivi si curvari" vin la voi la biserica(asa cum o numit voi)!

Anonim spunea...

si uita de lacasul sf unde au fost botezati!??daca vin la voi la biserica ii iarta D_ZEU?
dar voi sunteti mai pacatosi de cat noi cei care mergem la BISERICA ORTODOXA?

Ioan Grosanu spunea...

Anonim spunea...

de ce toti "betivi si curvari" vin la voi la biserica(asa cum o numit voi)

Noi nu botezam betivi şi nici curvari. Daca sunt botezaţi în biserica dumneavoastră şi vor să vină la noi ca sa se pocăiască de beţii şi de curvii e bine pentru ei. Cei ce nu vor să se pocăiască de aceste păcate nu trebuie să vină ci pot sta în continuare unde s-au botezat.

Anonim spunea...

dar daca se pocaiesc la voi nu toti se lasa de betie si de curvie. voi sunteti cu mai multe fete. di voi de ce nu spuneti CRED IN D-ZEU, ci spuneti in Domnul: stiti cu definesc crestini pe "domnul": e defapt ce rau
nu e D-ZUE deci voi va inchinati lui"s"!?

Emanuel spunea...

hello
Puteti sa imi dati un nr de tel de la biserica penti recas.
Emanuel Melbourne