joi, 31 decembrie 2009

BISERICA PENTICOSTALĂ CIL - JUD. ARADÎn penultima zi a anului 2009 am fost la părtăşia sfântă a credincioşilor penticostali din Cil, jud. Arad. Eram acum pentru prima dată prezent în noul lor locaş de închinare, care m-a surprins prin frumuseţea lui. Casa aceasta de rugăciune demonstrează că cei din Cil îşi peţuiesc Dumnezeul şi au făcut ceva frumos pentru Domnul, construind acest locaş. Pastorul Tomuţa, un om cu multă experienţă în lucrarea lui Dumnezeu a făcut ca biserica de aici să rămână în voia lui Dumnezeu şi astfel să fie binecuvântată. Participarea la închinare a celor tineri aduce o binecuvântată prospeţime serviciilor de aici. Biserica din Cil se bucură de toate facilităţile din punct de vedere material şi pe deasupra se bucură de toate resursele spirituale de care are nevoie spre a fi cu adevărat o lumină a cărei strălucire trece dincolo de marginile localităţii ca lumina unui far călăuzitor.

3 comentarii:

Rodica Botan spunea...

La multi ani!!!

mariuszarnescu spunea...

Am lansat blogul Max Lucado Romania. http://maxlucadoromania.wordpress.com/. Articole in limba romana, devotionale zilnice, saptamanale, video si in curand multe altele.
Sunteti interesat sa facem schimb de linkuri? Daca da, va rugam sa ne anuntati. Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Echipa Max Lucado Romania.

Anonim spunea...

Domnul sa fie prezent in biserica aceasta si sa aduca tot mai multi oameni la el....asta este tot ce conteaza. sper sa ne intalnim la dreapta lui Dumnezeu acolo susu in ceruri si sa putem sa Il laudam toti impreuna!!! Domnul sa ne binecuvinteze!!!