marți, 18 octombrie 2011

PASTORII PENTICOSTALI ROMÂNI DIN ITALIAZiua de 15 octombrie 2011 m-a pus față în față cu plăcute surprize.
Am ajuns pentru prima dată la Bologna și chiar dacă nu am apucat să văd decât foarte puțin din marea metropolă italiană și puținul acesta doar în goana mașinii, totuși pe drept cuvânt vizita mea aici mi-a adus plăcute surprize.
Surprizele au constat în faptul că la Bologna mi-a fost dat să întâlnesc mai toți păstorii penticostali români din Italia, care s-au adunat la o sfântă părtășie și la un foarte util schimb de experiență.

Oameni cu o bogată experiență spirituală, pe chipul cărora se citea cu ușurință maturitatea spirituală adânc întipărită, în ciuda vârstei tinere a unora dintre ei. Oameni spre care m-am simțit dator să mă uit cu mult respect, mai ales pentru faptul că ei, plecați departe de țară din motive de strâmtorare economică, nu au abandonat chemarea lui Dumnezeu, ci dimpotrivă, mână în mână cu Dumnezeu au deschis biserici românești spre mântuirea celor ce români fiind pribegesc pe meleaguri italiene.

În fața lor am prezentat tema ”Conducerea bisericii locale între voia lui Dumnezeu și ambițiile omenești”.

Întrebările lor, precum și experiențele împărtășite de ei m-au făcut să înțeleg încă o dată că Dumnezeu nu-și lasă turma pe mâna oricui, ci cei pe care El îi cheamă mai întâi îi echipează, îi crește și abia apoi le încredințează responsabilități. Seriozitatea cu care acești oameni abordează lucrarea lui Dumnezeu îi recomandă să facă ceea ce fac.

Unii dintre ei păstoresc mai multe biserici, străbat distanțe și trudesc din greu ca să fie bine pentru sufletele oamenilor cărora le slujesc. O slujire grea, adesea neînțeleasă, dar făcută cu multă dăruire și cu mult sacrificiu. O slujire pe care cu siguranță o va răsplăti Dumnezeu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Domnul Isus sa va binecuvinteze, numele meu este Cristian, un tanar care la 20 de ani mi-a gasit leucemie si nici un medic nu m'a putut ajuta, dupa multe teste amanuntite la mai multe spitale specializate , neputinciosi , m'au trimis de la unul la altul pana m'au trimis acasa sa mor. disperat si parasit de toti chiar si de prietenii cu care ieseam in pacat , chiar cu cei din adunare mergeam in dicoteca, am ajuns pe patul mortii, fara nici o nadejde. au venit la mine niste cunostinte de ale matusei mele, copii ai lui Dumnezeu, suflete rascumparate in Sangele Domnului Isus, si m'au indemnat la marturisire si la pocainta sincera si reala. In timpul rugaciunii fierbinti si strigate catre Domnul Isus Hristos, Singurul care ma putea ajuta, am simtit ca o caldura placuta care a venit peste spatele meu si am simtit ca Domnul Isus s'a atins de mine si m'a vindecat. mi-a venit rezultat chiar si de la o clinica din Germania si mi-a confirmat vindecarea. Acum am 24 de ani si medicii la care fusesem inainte sunt mirati si au recunoscut puterea Domnului Isus care m'a vindecat. de atunci am fost prin spitale, pe strazi si vestesc Evanghelia si ma rog cu oamenii pentru a-L primi pe Domnul Isus ca Domn si Mantuitor. multi Il primesc pe Domnul Isus si sunt mantuiti, m'am rugat cu bolnavii si ei striga la Domnul Isus sincer dupa ajutor si isi cer iertare pentru pacatele lor, iar Domnul Isus ii iarta si il i-a in cer. v'am pus o carte la attach file pe care am citit-o si eu, este adevarata, am multiplicat-o si am dat-o multor persoane. as avea nevoie si eu de niste biblii ( traducearea Dumitru Cornilescu NErevizuit ortografic ) pentru a le da oamenilor care vor sa citeasca si sa implineasca Biblia, pentru a se apropia de Domnul Isus. daca puteti sa imi trimiteti si mie niste Biblii pe adresa : Raileanu Cristian, strada Vitejilor, nr 1 bloc 120E apartament 30 Ploiesti Prahova. Domnul Isus sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze. Domnul Isus este gata sa vina sa staruim cu toata inima ca el sa ne curateasca de orice intinaciune si sa ne dam toata silinta sa traim strict dupa Cuvantul Lui Dumnezeu, sa luam aminte la invatatura pe care o primim, sa lasam poftele lumesti si orice iubire de bani sau de masini, orice pacat sa il inlaturam total din viata noastra.
Domnul Isus sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca !
alfa--si--omega.blogspot.com