joi, 3 martie 2011

FACEBOOK PUNE ÎN PERICOL FAMILIANu m-a mirat deloc să găsesc această ştire pe Realitatea .net


Facebook este de vină pentru unul din cinci divorţuri, în SUA
03 mar 2011, 10:17
Mediafax

Dacă eşti singur, Facebook şi alte reţele de socializare te pot ajuta să întâlneşti partenerul potrivit. Totuşi, pentru cei căsătoriţi, Facebook-ul poate transforma cele mai fericite căsnicii într-un dezastru.


Un studiu recent al Academiei Americane a Avocaţilor Matrimoniali arată că Facebook este cauza menţionată în 20% dintre divorţurile din SUA. De asemenea, mai mult de 80% dintre avocaţii de divorţuri spun că numărul celor care folosesc reţelele de socializare pentru a îşi înşela partenerul este în creştere, potrivit mediafax.ro.

"Întâlnim din ce în ce mai des aceste situaţii. Unul dintre parteneri întâlneşte pe o reţea de socializare un prieten din liceu. Persoana respectivă este disponibilă şi încep să comunice pe Facebook. Cei doi se simt din ce în ce mai apropiaţi, pe măsură ce îşi împărtăşesc mai multe lucruri şi acest lucru poate duce la contact fizic ", spune Steven Kimmons, psiholog la Loyla University Medical Center din oraşul Maywood.

Chiar dacă relaţiile care deja nu merg foarte bine sunt cele mai vulnerabile, un cuplu nu trebuie neapărat să fie într-o perioadă dificilă pentru ca o relaţie online a unuia dintre parteneri să se dezvolte într-o aventură. În majoritatea cazurilor, relaţiile online sunt începute cu cele mai nevinovate intenţii.

Money
MONEY.ro - stirea de business a momentului:

2 comentarii:

mica romanie spunea...

nu facebook-ul pune in pericol familia domnilor,doamnelor si domnisoarelor!slabiciunea omeneasca e de vina,lipsa de credinta ,de fidelitate ,de principii,etc!!!!

val spunea...

"În majoritatea cazurilor, relaţiile online sunt începute cu cele mai nevinovate intenţii"

Politically correct, dar neadevarata afirmatia...