marți, 22 martie 2011

BISERICA PENTICOSTALĂ "BETANIA" DUBLIN

Data de 20 martie 2011 a fost un nou prilej de sărbătoare pentru tânăra biserică Betania din Dublin, prin faptul că în această zi s-a oficializat intrarea ei în rândul bisericilor penticostale românești din Diaspora. Doi reprezentanți de marcă ai Cultului Creștin Penticostal din România, respectiv pastorul Aurel Moldovan, membru al Comitetului Executiv al Cultului și totodată conducătorul Departamentului Penticostalilor din Diaspora, împreună cu Sandu Negrușer, membru al Consiliului Bisericesc au fost prezenți la acest moment de oficială îmbrățișare a mai tinerei noastre surori Betania din Dublin.

Câteva fotografii de la eveniment:























7 comentarii:

Anonim spunea...

Daca sunteti in strainatate purtati-va cum va e vorba si portul ,nu luati robele acele care nici macar estetic nu va stau bine ,nu va fac mai sfinti acele robe ,nu tot ce zboara se mananca ,dar de romanul ia tot crede ca i se potriveste,inteleociunea sta si in modul cum te imbraci si vorbesti si mai apoi vine slujirea prin cantat,Domnul sa va ajute pe calea mantuirii si desavarsirii.

Anonim spunea...

In adevar s au unit fratiii,si verisoriii si cumnatiii si prieteni si prietenele mina de la mana si au facut tot ce vedeti.Bravo lor.Daca ar fi fost bine motivati si in biserica Betel ar fi facut la fel si poate si mai mult.Ca de cind au plecat ei din Betel nimic nu mai merge bine in Betel,nici filmarile ,nici cantarile cu tenta rock,nici predici plictisitoare ,acum avem fanfara,cor format aproape numai din tineri,inainte era aproape doar din verisori si frati si cumnati care cind s a rupt Betania au plecat ca sa poata imbraca frumoasele costume pe care Betelul nu si le permitea sa le cumpere din lipsa de budget,avem predicatori cu diplome,avem parcare in strada...si clopote in turn.

Anonim spunea...

Anonim draga, inainte sa pornesti (esti la pertu cat timp esti anonim) cu critici sau laudarosenii invata gramatica, sintaxa si punctuatie.
Betania s-a infiintat din nevoia din nevoia de o comunitate noua cu principii noi.
Dumnezeu sa binecuvinteze biserica Betania, si biserica Betel, si Emanuel si toate bisericiile care se strang pentru lauda sa.
F.M.

Anonim spunea...

anonim F.M.
chiar daca nu am gramatica stiu ca ai inteles mesjul.si vad ca te a durut rau si nu stiu de ce?Tu vorbesti aberatiii!!!!.Nu era nevoie de o comunitate noua atata vreme cit toti sunt demult aici,iar principiile cele vechi trebuie sa le urmam acelea pe care le au lasat apostolii.Deci nici de principii noi nu era nevoie.Era nevoie de dragoste si atat."Cine nu iubeste nu a cunoscut pe Dumnezeu 1 Ioan 4:8".La cer va pleca un singur trup ,o singura Biserica ,nu grupuri grupuri de oameni religiosi .Ar fi cazul sa iti arunci veninul din inima odata pentru totdeauna si sa nu mai hulesti pe Dumnezeu cu curvia ta.

Anonim spunea...

30 mai 2011, 00:47
Nelu Filip spunea...
Domnule Anonim,

1. Mă tem că nu prea îi iubiți pe cei din Betania
2. Mă tem că sunteți un pic fățarnic când vorbiți despre ”ganduri bune celor de la Betania si spor in lucrare”
3. Mă tem că uitați că orice om care îl iubește pe Cristos și Biserica sa are datoria să facă propagandă, adică să răspândească vești bune. Pentru mine deschiderea unui locaș de închinare în care sufletele capătă mântuire este o veste bună și acest tip de propagandă nu este nicidecum ieftină cum susțineți dumneavoastră dacă îl cunoașteți pe Cristos, ci este o propagandă scumpă înaintea Sa.
4. Mă tem un pic pentru dumneavoastră ca nu cumva o buruiană rea să-și găsească loc în sufletul dumneavoastră. Ar fi păcat...
5. Mă tem că dumnavoastră ați uitat să vă temeți de Cel ce este Stăpânul celor ce se închină la Betania

Anonim spunea...

Domnul sa ne ierte pe toti si cei din Betania, Betel sau oricare biserica care incearca sa umple un gol cu orice lucru care pare spiritual si golul doar Isus il poate umple. Ce e dureros este ca sunt suflete sincere si nu au unde se hrani spiritual.

Anonim spunea...

Oameni buni sora mea Bigi Teodora pocaita penticostala de la Lesu juetul Bistrita Nasaud a fost pagubita cu suma de 20.000 euro de catre Barta Daniel pocait penticostal , care a fost conducator de biserica la penticostali , el a facut 2 biserici la penticostali in Prundu Bargaului si Rusu Bargaului judetul Bistrita Nasaud , va rugam daca se poate sa faceti o colecta sa-si poata recupera banii. Domnul sa va binecuvinteze cum zice sora mea .