luni, 5 octombrie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - "BETEL" GIROC JUD. TIMIŞ



Deşi este la doi paşi de Timişoara, până ieri nu am reuşit să văd Biserica Penticostală din Giroc în casă nouă. Îi cunosc pe cei ce se închină acolo de mai mulţi ani, dar de mai bine de un an beneficiază de o casă de închinare mai mult decât frumoasă. A fost construită prin aportul omului de afaceri Viorel Luca şi astăzi Girocul se bucură de un locaş de închinare penticostal excelent. Ieri i-am găsit pe penticostalii din Giroc la un serviciu de botez. Pastorul octogenar Constantin Leontiuc plin de satisfacţia de a se şti încă util în lucrarea lui Dumnezeu se ocupă cu multă consecvenţă de credincioşii de aici. Am găsit biserica plină, un grup coral de la Filadelfia Timişoara şi o orchestră formată în mare parte din copii cu mandoline în braţe, toţi aducându-şi contribuţia la lucrarea din biserică.


2 comentarii:

Giroc Chisoda spunea...

Am lansat portalul girocenilor si chisozenilor, www.girocchisoda.com . va astept acolo sa discutam tot ce vreti. Comunitatea online Giroc - Chisoda va asteapta!

Anonim spunea...

Caut chirie o camera ,o bucatarie si o baie.Daca poate sa ma ajute cineva sa-mi lase un numar de telefon.Sunt doctor rezident în Timisoara.
Va multumesc!
Numarul meu de telefon:0771373553