vineri, 24 iulie 2009

BISERICI PENTICOSTALE "VIENA 2"



Invitaţia ce mi-a fost adresată de familia Huluban la nunta fiicei lor Miriam m-a purtat spre Viena în data de 11 iulie 2009. Nu mai fusesem niciodată la Viena 2 şi sunt conştient că ceea ce am găsit la această nuntă nu este o reflectare fidelă a ceea ce este Viena 2. Asta pentru că biserica era împodobită a sărbătoare. Totul era îmbrăcat în alb şi mov. Mirii, Adi şi Miriam aduceau prin bucuria lor un plus de farmec sălii în care s-a desfăşurat serviciul de căsătorie. Pe lângă păstorul local mi-a fost dat să mai întâlnesc aici şi pe pastorul Duţu Mărgăian din Arad şi pe Ioan Varadim, preşedintele penticostalilor români din Austria. O muzică excelentă, mai ales că Hulubanii sunt cu toţiî cântăreţi de marcă. O atmosferă binecuvântată şi o zi de mare bucurie. Fie binecuvântată tânăra familie Grigoraş.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule valean ar fi mai bine pt dumitale sa te pocaiesti.cum crezi ca Domnul o fost prezent la o asa nunta destrabalata...............
"casa Domnului e o casa de rugaciune dar voi ati facut din ea o pestera de talhari"
Domnul sa va deschida mintea sa nu mai postati asa laude la adresa biserici......ca este Unul care trebuie laudat si slavit!

Anonim spunea...

Mustrete Domnul d-le Valean Grosanu,gandestete ca avem in cer und Tata care vede lucrurile altcunva decat d-voastra,asa cum ati mai primit un comentar de la o persoana cu intelepciune,ii dau toata dreptatea si dak doriti ne intalnim sa va dovedesc cu scriptura ca ceea ce ziceti sunt vorbe aruncate in vant,dak priviti prin lumina Duhului Sfant veti vedea ce se ascunde in spatele teatrului si al sarbatorii lumesti care a avut loc la aceasta nunta,eu sunt un frate care am frica de Domnul Dumnezeu,si miar fi teama sa spun ca a fost o sarbatoare la care Domnul a facut parte,dak vrem ca EL sa fie cu noi,trebuie sa ne comportam asa ca in fata Lui,nu il putem astepta pe Domnul nici in discoteeca nici la baruri crestine,acolo EL nu se manjeste sa vina,pt sufletul d-voastra vas recomanda sa cititi mai mult Sfanta Scriptura,Domnul sa va lumineze, un frate din biserica nr 2 Emanuel Wien.

Anonim spunea...

Anonim din 30 mai , 17 :12uhr
citeste filipeni : 2 vers. 1-4, inainte sa mai fii atit de rautacios!