joi, 2 iulie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - "MARANATA" REUS - SPANIA




În data de 28 iunie am ajuns devreme la Reus, chiar înainte de a se deschide biserica. Chiar dacă era spre seară căldura era copleşitoare iar pe străzi abia ici şi colo puteai vedea oameni. Am aşteptat până când cineva a deschis biserica şi cu bucurie ne-am căutat adăpost în localul răcorit de aerul condiţionat.
Biserica Penticostală Maranata din Reus, destul de mică atunci când iei în considerare numărul membrilor ei, este totuşi mare din punct de vedere al închinării pe care o aduce Domnului. Un grup de tineri conduceau adunarea în laudă şi închinare şi asta a creat o bună atmosferă în care prezenţa lui Dumnezeu era evidentă. Oiţele Domnului de aici de la Reus sunt date în grija fratelui Dan Dorobanţu, un diacon bucureştean la origini, plin de dorinţa de a vedea pe Domnul lucrând între românii de aici. Păstorul responsabil de această biserică este tot fratele Matei Ţărmure din Vilanova.
E drept, nu sunt mulţi cei ce se închină la Maranata din Reus deoarece şi aici sunt "oi împrăştiate" vorba lui Ioanid, dar această biserică îşi face cu siguranţă datoria de a aştepta pe Domnul cu răsplata. Maranata!


4 comentarii:

Anonim spunea...

'oi imprastiate' care se aduna impreuna intr-o alta casa de rugaciune si care se roaga ca dumnezeu sa aiba mila de ele

Anonim spunea...

TIN SA VA ANUNT K ASA ZISU FRATE CORNEL MARGINEAN CE UMBLA LA BISERICILE DIN VILANOVA SPANIA
IP:188.79.172.130 ZIS(DARIUS,MASTER NELUTZU) CE A VENIT PE SITURILE CRESTINE PENTICOSTALE RADIOCRESTINROCIANA K UN LUP IN BLANA DE OAIE K UN ESCROC SI A INCHIS FORUMUL SITUL SI FB NOSTRU K SA ISI FACA RECLAMA LA SITUL LUI DE MIZERIE NUMIT CRESTIN (http://SuiRad.es) DAR PLIN DE BANCURI LUMESTI JOKURI ASA ZISU METIN ETC INJURAND PE CHATUL NOSTRU IN CEL MAI JALNIC MOD FACAN MISTO DE SURORI FRATI LA RAND....SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE ASA FRATII MINCINOSII CARE SA DA DREPT FRATII SI EI MINT IN STANGA SI IN DREAPTA....AVETI MARE GRIJA CU EL PE UNDE INTRA K E UN ESCROC MULTUMIM

Anonim spunea...

Daca poate cineva sa scrie adresa bisericii Maranata din Reus.Multumesc

Anonim spunea...

Lumina SFANTA vine doar la ortodocsi.