marți, 12 martie 2013

BISERICA PENTICOSTALĂ EMANUEL - ARGANDA DEL REY SPANIA








Chiar dacă m-am întors din Spania de mai bine de 24 de ore, mi-e greu să mă deconectez de atmosfera binecuvântată pe care am gustat-o la Biserica Penticostală Emanuel din Arganda del Rey. Este o biserică de dimensiuni medii, dar totuși destul de mare pentru diaspora românească. O biserică în care cu siguranță, Domnul se coboară cu bucurie ca să onoreze căutările închinătorilor de aici. Cântările de laudă și închinare din această biserică deschid cerul, dar și inimile celor din adunare, în așa fel încât atmosfera este cu adevărat înălțătoare. Ceea ce mi-a fost dat să văd la Emanuel este întîi și întâi opera binecuvântată a lui Dumnezeu, care a găsit aici oameni cu care poate să lucreze în voie, oameni care ascultă de Domnul și lucrează în totul după planurile celui Preaînalt.


Pastorul Viorel Crișan, omul folosit de Dumnezeu ca să nască și apoi să crească această biserică, are cu adevărat o inimă de tată pentru cei pe care îi păstorește. Chiar dacă este încă departe de vârsta bătrâneței, l-am privit ca pe un patriarh în mijlocul bisericii, privind cu atâta satisfacție copiii, tinerii, barbații și femeile pe care îi conduce deopotrivă spre împlinirea scopurilor lui Dumnezeu. În același timp am văzut în el un adevărat lider, care știe bine direcția pe care este dator să ducă biserica Domnului de aici și care vrea să se asigure că nici unul dintre cei ce i-au fost încredințați spre păstorire nu pierde cadența.






Atmosfera de familie din Biserica Emanuel a fost întregită de slujirea grupelor de copii, care cu atâta candoare au stat în fața celor din adunare, ca să ne amintească tuturor că Dumnezeu, în suveranitatea sa, se folosește de cei mai mici și neînsemnați spre a da marile sale lecții de viață celor mari.




Cred ca numele pe care îl poartă această biserică nu este de loc întâmplător. Dumnezeu este cu ei.

8 comentarii:

Anonim spunea...

O biserica binecuvantata si eu prin ajutorul Domnului am poposit intr-o duminica seara. Domnul sa ii tina in harul sau (dutu)
www.strainisicalatori.wordpress.com

Anonim spunea...

SUGESTI
-cred ca ar fi bine sa lasati numere de contact
in situatia in care cineva ar vrea sa va contacteze

Anonim spunea...

interesant !!

Handolescu spunea...

Da Asa este Viorel Crisan este un pastor foarte bun si milos si smecher si un fricos,Vati lasat prostiti de toti cumpateti si clementini nemultumiti si neobrazati,Cu crucea de la anvon ce este,mai informativa fratilor.Crucea este un ritual a Chema DEMONI,voi creeti D-zeu este acolo da;,,DA dar care D-zeu

handolescu spunea...

Yo decite ori am fost in locul acela am vazut numai imitati,Cuvinte pe ne-nteles si un teatru prostesc de o manifestare draceasca,Satana nu se sperie cind te rogi si spui niste cuvinte dspre D-zeu,Si dracii cred si se infiuara dar nu face voia lui D-zeu.Satan se Sperie cind faci voia lui D-zeu

Unknown spunea...

hmm cat de usor judeca un om care s a nascut intr o famile crestina,e atent la fiecare detaliu si chiar indrazneste sa spuna ca acolo nu este DUMEZEUL adevarat.eu m am nascut intr o familie fara DUMNEZEU.DACA in biserica EMANUEL nu e DUMNEZEUL adevarat oare cine e???eu am crescut ani de zile intr un adevarat iad.satana a facut ce avrut in caminul meu....OARE CINE E CEL CE MI AUMPLUT SUFLETUL DE LINISTE.CINE MI A LINISTIT SOMNUL .CINE MI A DAT ACEA NADEJDIE CA INT RO ZI VOI FI LANGA ACEL CE MI A PURTAT DE GRIJA PE ACEST PAMANT.?????DOMNULE HANDOLESCU IMI PUTETI RASPUNDE???

cristian spunea...

si de cind veti intra macar dumineca live? pt ca mie tare dor de voi.cu mai multi ani in urma am fost membru biserici!!!

Anonim spunea...

pentru OANA VASILIU, Doar un lucru spun Proverbe 28 cu 4,zice Ceice parasesc legea,lauda pe cel rau,Dar ceice pazesc legea se minie pe el, Inrebarea care o pune este simplu de raspuns dar greu de inteles pentru uni, Nici Crisan cu Zagreanu si Iulian nu stiu sa raspunda la intrebare,Luati inpreuna se BALBAIE ca Vaca cind rumega, Caci nu au o baza Biblica numai interes comun. Daca ai intrebi in biserica EMANUEL nu e DUMNEZEUL adevarat oare cine e???,, Fata de tine o sa-ti spuna multe,Ca in fata mea sau Balbait ca niste Pastori care duc oile la pascut in pustie sa pasca ???????nimic????,,,Prea multa mafie in bisericile penticostale din Spania, si coruptie ,