luni, 30 ianuarie 2012

BISERICA PENTICOSTALĂ ”GOSEN”, TIMIȘOARA



Așezată în cartierul Plopi din Timișoara, Biserica Penticostală Gosen completează într-un mod unic peisajul spiritual al orașului de pe Bega. Spun un mod unic pentru că aici găsești o închinare aparte, foarte asemănătoare bisericilor penticostale din Ardeal, poate și datorită faptului că mulți dintre cei din Biserica Gosen sunt ardeleni la origine.
Împreună cu un grup de tineri din Biserica Poarta Cerului, am fost musafiri ai Bisericii Gosen vineri, 27 ianuarie 2012. Ne-am hrănit cu bucate spirituale miezoase la Gosen, cântări pline de entuziasm și rugăciuni clocotitoare au făcut să ne vibreze inimile într-un mod aparte. Nelu Todor, omul chemat să conducă această biserică, om de o cumsecădenie pe care numai în Ardeal o poți găsi și care pe deasupra este un om călăuzit de Duhul lui Dumnezeu, face tot ce-i stă în putință ca cei care i-au căzut la împărțeală să nu ducă lipsă de nimic din cele spirituale.
Între cei de la Gosen ești între frați adevărați și sentimentul aparteneței îl ai chiar de ai fi pentru prima dată între ei. E bine, tare bine la Gosen...

3 comentarii:

Biserica Penticostala Gosen Timisoara spunea...

Aici puteti vedea programul inregistrat
http://tinerigosentimisoara.blogspot.com/2012/01/biserica-gosen-27-ianuarie.html

Dany spunea...

Am o rugaminte: oti sa-mi spui si mie unde este biserica GOsen ? adica pe ce strada sau cum o pot gasi in zona Plopi ?
Multumesc

Biserica Penticostala Gosen Timisoara spunea...

Biserica Gosen se afla in cartierul plopii din Timisoara, str Nicolae Tincu Velea ,Nr 1a