luni, 18 iulie 2011

CRAINICII ÎMPĂRĂȚIEI - CIPRIAN LUCAPe Ciprian Luca l-am cunoscut de pe vremea când era copil. Sclipea de inteligență și îți era drag să stai cu el de vorba. Preocuparea lui pentru Cuvântul Scripturii era evidentă încă din anii când era elev în școala generală. Maturizat cu mult înainte de vreme, Ciprian uimea prin replicile lui de om mare în orice discuție în care era antrenat și nu de puține ori erai de-a dreptul derutat de înfățișarea lui de copil, parcă nepotrivită unui interlocutor atât de calculat și de chibzuit în cuvinte.
Întotdeauna l-am socotit pe Ciprian potrivit pentru marile amvoane și pentru biserici cu multă vizibilitate, dar se pare că Dumnezeu i-a avut de multă vreme în vedere pe oamenii din Câmpulung Muscel între care l-a trimis să slujească.
Astăzi Ciprian este păstor penticostal la Câmpulung Muscel, slujind Biserica Piatra Vie și alte câteva biserici din împrejurimi. Un ajutor binemeritat pentru el este soția lui Liliana, care este nu doar un luptător de linia a doua, ci o adevărată tovarășa de slujbă, luptând cot la cot cu soțul ei, o femeie care înțelege bine ce înseamnă lucrarea lui Dumnezeu.
L-am auzit de curând pe Ciprian predicând Cuvântul lui Dumnezeu pentru a nu știu câta oară și am rămas profund impresionat de felul în care îl folosește Dumnezeu.
Un mesaj pregătit cu seriozitate, bine documentat și mai ales bine prezentat. Se vede de departe că în spatele mesajului stau ceasuri îndelungi de studiu. Prezentarea mesajului însoțită de dramatism face din Ciprian Luca un predicator bine cotat, care își face bine slujba. Impactul predicării lui este de necontestat și asta mă face să cred că Dumnezeu va avea de lucrat încă mult în viețile multor oameni prin Ciprian Luca.

2 comentarii:

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

O zi buna.