miercuri, 26 ianuarie 2011

BISERICA PENTICOSTALĂ ILIA, JUD. HUNEDOARA



O biserica de mărime mijlocie pentru mediul rural, dar o biserică în care se vede de departe preocupare pentru închinare. Asta pentru că cei de aici au înţeles să investească în implicarea celor din biserică în activităţi spirituale. Am fost foarte plăcut impresionat de orchestra, pe care cu mult interes o pregăteşte fratele Mureşan, o orchestră de copii, care în cea mai mare parte cântă la mandolină.
Am găsit aici o biserică foarte receptivă la Cuvânt, o biserică participativă în predicare, unde ţi-e drag să vesteşti Cuvântul lui Dumnezeu. Pastorul bisericii este Dinu Damian, dar de această dată din motive obiective, serviciul a fost condus de diaconul Daniel Gavriş. Au slujit în biserică şi tineri de la Biserica Poarta Cerului din Timişoara, dintre care nu puteau lipsi Raul şi Adina Damian, care... au ei ceva cu Ilia.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Maine dimineata, deci Duminica pe data de 8 apr. 2012, voi veni ,sant FR. Vasile Stan din Biserica Penticostala din CuzaVoda Jud. Constanta,Dar eu locuiesc an Fetesti Jud. Ialomita. Si sant an trecere pe la Ilia, si doresc sa iau parte la ankinare, ampreuna cu Dvs.Daca vrea cineva sa vina dupa mine, eu vin cu trenul de Mangalia-Arad, si voi fi la Ilia, an jurul orei 8. 30, asta pentru ca nu stiu unde sa vin, si Domnul sa va binecuvanteze, si sa va faca sa cititi acest mesaj.

Anonim spunea...

Jos penticostalii, boooo boooo booooo paganilor !!!!!