marți, 30 noiembrie 2010

BISERICA PENTICOSTALĂ ROMÂNĂ "MARANATA" - WIENER NEUSTADT, AUSTRIA



Nu ştiu exact de câte ori am mai fost la Wiener Neustadt. Poate de cinci sau şase ori, dar de fiecare dată am fost în această biserică cu sentimentul că mă aflu între ai mei. E drept că şi cunosc destul de mulţi dintre cei ce se închină aici, oameni cu care am avut legături încă pe vremea când erau în Romania.
Atmosfera, cât se poate de românească, te face să te simţi foarte confortabil şi în acelşi timp te face să uiţi că eşti departe de casă. Ioan Varadim, omul care a păstorit mai mulţi ani această biserică, a pus mult suflet în lucrarea ce i-a fost încredinţată, dar Dumnezeu l-a chemat să slujească în ultima vreme tuturor bisericilor penticostale româneşti din Austria, în calitate de preşedinte al organizaţiei. A rămas însă cu sufletul aproape de această biserică. Acum biserica este păstorită de Victor Ştrango, un prieten al meu din tinereţe, pe care Dumnezeu a ales să-l aşeze în această poziţie de mare responsabilitate tocmai pentru că Victor a luat întotdeauna foarte serios lucrarea lui Dumnezeu şi a înţeles să se dăruiască fără rezerve Domnului.
Duminică dimineaţa (28 noiembrie 2010), chiar dacă unii dintre ai casei lipseau, fiind plecaţi fie în ţară, fie în alte biserici, cei prezenţi au venit înaintea lui Dumnezeu în închinare cu tot ce aveau mai bun. O închinare plăcută oamenilor prezenţi, şi nu mă îndoiesc că era o închinare plăcută lui Dumnezeu.
Maranata din Wiener Neustadt este un loc al aşteptării lui Cristos. Ferice de cei ce se închină aici!

7 comentarii:

Laura spunea...

Buna seara ! nu aveti cumva alt site al bisericii? O seara buna si o sapramana binecuvantata!

rebeca spunea...

cred ca am nevoie de aresa...caut de cand o biserica

Anonim spunea...

numai pe vremea comunistilor la adresa lui nea raposatul am mai auzit astfel de omagi si laude,doar la asta suntem buni noi romani

Anonim spunea...

As vrea adresa de la biserica

Anonim spunea...

Sau nr de telefon

Anonim spunea...

Numele meu ieste Silvia și sint îngrijitoare aici în wiener neustadt și caut o biserică vreau să vin și eu la închinare dar nu am nici o adresa vă rog dacă se poate să-mi dați o adresă va multumesc

Anonim spunea...

Vă rog am nevoie de adresa bisericii sau nr de telefon