sâmbătă, 27 februarie 2010

BISERICA PENTICOSTALĂ LIEBLING, JUD. TIMIŞ



Împreună cu pastorul Aurel Popuţe am mers în 23 februarie la Liebling la Biserica Penticostală. Evanghelizare. Cântare multă, poezie, predicare. Am fost plăcut impresionat de modul participativ de ascultare a Cuvântului. O biserică uşor de motivat, plină de entuziasm şi de bucurie faţă în faţă cu prezenţa lui Dumnezeu. (Fiul cel mare)


3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua. este un mare pacat ca aveti in randul vostru oameni de nimic ca si Adrian Magurean din Liebling, un minconos ordinar care se pretinde mare constructor dar habar nu are meserie si nici are mustrari de constiinta ca a construit totul stramb, jalnic! Este un habarnist in meseria lui si un carpaci de 2 bani!

Anonim spunea...

Adrian Maguranu nu are cuvant, nu are caracter! Dupa mizeria facuta nu a avut atata omenie sa vina sa remedieze ceva. A luat o gramada de bani pentru o munca facuta in graba, lucru ce a si recunoscut. peretii strambi, la prima ploaie serioasa a si plouat inauntru prin acoperisul care l-a garantat.
Ce fel de credincios e? probabil numai de fatada pt ca un om cu credinta in D-zeu nu minte cu nerusinare. A tot zis ca vine sa remedieze dar...vorbe goale. Este o rusine pentru comunitatea din care face parte. Va las si o adresa de e-mail sa nu creada cineva ca sunt o persoana virtuala: brubaker2908@yahoo.com

Anonim spunea...

Sunteți toți putrezi de bogati