luni, 9 noiembrie 2009

BISERICA PENTICOSTALĂ "BETEL" - TELIUC, JUD. HUNEDOARA




Zi mare pentru localitatea Teliuc din judeţul Hunedoara. Ieri 8 noiembrie 2009 a fost dedicată Domnului noua clădire în care se vor aduna la închinare credincioşii penticostali şi alături de ei mulţi alţi căutători ai mântuirii din această localitate. Aproximativ 200 de persoane au luat parte la eveniment. Pastorul Hada Gligor şi pastorul Hada Daniel ca reprezentanţi ai comunităţii locale şi pastorul Nelu Filip în calitate de reprezentanz al Comunităţii Regionale Penticostale au făcut slujba de consacrare a noii clădiri pentru închinare către Dumnezeu. Grupul "Rază de lumină" a înălţat prin cântare sufletele celor prezenţi spre Dumnezeu. Bineînţeles, au fost prezente şi autorităţile locale, respectiv primarul şi consilierii.
Îniţial clădirea fusese un punct termic al localităţii, apoi a devenit un fel de depozit de gunoi şi în sfârşit a fost transformată într-o frumoasă casă de rugăciune.



Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu stiu cum sa definesc blogul asta si ce gasesc pe el, pare a "ziare de tzara"...nu stiu nu transmite nimica! e alb -negru! lipsit de culoare!nu exprimati nimica:(...si de ce ? ma intreb?
pareri?...despre ce? nu vad! pareri despre predicatori si evenimente? chestii sterile:)n-am gasit nica aici care sa se fi nascut din munca de echpa a neuronilor...astept sa iti dai Ioane "plasturele" de pe gura si sa spui CEVA.