sâmbătă, 12 septembrie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - MOŞNIŢA NOUĂ, JUD. TIMIŞ



Cu ocazia evanghelizărior susţinute de Walter Kronberg am ajuns la Moşniţa Nouă, o biserică penticostală pe care o cunosc de mulţi ani. Era într-o zi de marţi, 8 septembrie 2009 în care deşi nu era zi obişnuită pentru moşniţeni să se adune în biserică, mi-a fost dat să găsesc casa de rugăciune mai mult decât plină. Mustesc de entuziasm cei din Moşniţa Nouă, penticostali până în măduva oaselor. Se vede amprenta pe care păstorul bisericii, Cornel Stanciu a reuşit să o imprime adânc între cei pe care îi slujeşte. Proclamarea Evangheliei prin evanghelistul Walter Kronberg a aprins de-a dreptul biserica. Sunt destul de mulţi moşniţeni pentru dimensiunile locaşului lor de închinare, dar m-am bucurat să aud despre proiectul lor de construire a unei case de rugăciune de dimensiuni apreciabile şi în acelaşi timp comparabile cu viziunea lor. Doamne ajută-i!

5 comentarii:

Anonim spunea...

MULTUMIM LUI DUMNEZEU PENTRU LUCRAREA CARE SE DESFASOARA IN BISERICA PENTICOSTALA MOSNITA NOUA , MAI MULT ,DORESC CA TOTI MOSNITENI SA VINA LA CUNOSTIINTA ADEVARULUI , IMPACANDU-SE CU DUMNEZEU .

sensul vietii spunea...

Dumnezeu sa-i ajute la ridicarea noului lacas

Anonim spunea...

Tin sa va anunt ca datorita rugaciunilor si cu ajutorul Domnului in data de 13/11/2011 ora 10 va fi deschiderea noului locas de inchinare din Mosnita Noua.

sensul vietii spunea...

Multumim lui DUMNEZEU , care s-a indurat si a dat izbanda la noul lacas de inchinare . Domnul sa binecuvanteze pe toti cei ce au sprijinit intr-un fel sau altul , aceasta lucrare.

Anonim spunea...

exista si un vidio postat de la inagurare!
va rog lasti link-ul la comentariu