duminică, 29 martie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - "NR 2" SANNICOLAU MARE



Chiar dacă Biserica Penticostală 2 din Sânnicoulau Mare există de aproximativ 16 ani, astăzi a fost o zi deosebită pentru această biserică. Un grup desprins din Biserica Nr.1 s-a ataşat Bisericii Nr.2 şi iată că se vorbeşte despre o nouă lucrare la Sânnicolau. Adică în loc de 34 sunt acum 73 de membri plus aparţinătorii. Astăzi am participat la primul serviciu în această nouă formulă şi m-am bucurat să văd deschiderea pentru Cuvânt a celor prezenţi. Au cântat copiii minunat, au cântat tinerii, a recitat fratele Florea, un om cu părul alb, a predicat Coco Creţu despre încercările din viaţa credincioşilor iar apoi cei prezenţi au fost îndemnaţi să fie oameni care stau la dispoziţia lui Dumnezeu cu resursele pe care le au la îndemână. Nu ştiu ce va ieşi din această nouă lucrare. Cineva spunea că o astfel de unire este similară cu unirea dintre fier şi lut. Să aibă oare dreptate? Vom vedea.
Deocamdată credincioşii de aici au planuri mari. Dacă acestea sunt şi planurile lui Dumnezeu vor fi mari sorţi de izbândă. Sperăm ca lucrarea să prospere sub binecuvântarea lui Dumnezeu. (Estera 4 - "Ce ai în mână?")


8 comentarii:

Anonim spunea...

cu parere de rau va anunt caci aceasta uniune creata n-a functionat prea mult timp, cauzele destramarii ei fiind lucrurile mici si principile personale ale unor frati si surori.Ar fi fost o lucrare spirituala binecuvantata, pacat ca de multe ori ne punem ideile noastre ,viziunile noastre inaintea voii si a planului lui Dumnezeu.
Astazi partile sunt separate, se aduna in locatii diferite, dar prin trecerea timpului si a rugaciunilor inaltate in tot acest timp s-ar putea ca partea mai putin motivata de-a continua in acest sistem de alianta sa se decida intr-un mod favorabil lucrarii lui Dumnezeu din acest oras.
Timpul trece si viata se scurge si tot nu realizam ca Isus are nevoie de noi astazi, pacat pacat

Anonim spunea...

De mentionat ca acest grup s-a desprins pentru a treia oara din Biserica Penticostala nr 1, iar alipirea de Biserica Penticostala nr 2 a mai esuat o data in urma cu trei ani sau poate patru si vad ca si de aceasta data, numai ca ultima s-a finalizat foarte urat: amenintandu-i cu bataia pe cei de care au vrut sa se alipeasca pentru scaunele pe care le vedeti in imagine, afirmand ca ei au contribuit la cumpararea lor in urma cu patru ani cand faceau parte din acea grupare... ce sa mai zic.... concluziile trageti-le voi... vorba primului anonim: pacat pacat pacat........

Anonim spunea...

mdaaa......se pare ca partea desprinsa din Biserica Nr.1 au si ridicat o Casa de Rugaciune..si merg mai departe ca Biserica Penticostala...pe cand cealalta este inafara cultului. Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe toti sa fie sinceri in toate.

Dan spunea...

Exista astazi la Sannicolau mai multe biserici decat in urma cu 20 de ani, cu 10 ani sau cu un an chiar?
Daca da, atunci e bine.
Inseamna ca Imparatia Lui se extinde!!!
Astazi Biserica Tabor de pe str. Andrei Saguna 25 binecuvinteaza toate celelalte Biserici ale lui Isus Christos din oras, nu doar declarativ, ci avand convingerea ca suntem in aceiasi echipa -nu luptam unii impotriva altora-, avem acelasi tel si scop: Castigarea oamenilor pentru Christos & Progresul evangheliei in comunitate!
Domnul Dumnezeu sa binecuvinteze Sannicolaul Mare si oamenii minunati de aici!

Anonim spunea...

ce sa spun eu despre biserica nr2 din sannicolau mare decat ca acolo sunt numa niste dezbinatori de biserici...au plecat de la nr1 si au venit iara de cel putin 3-4 ori...este foarte dificil sa lucrezi cu oameni ca si astia mai bine sa ii judece domnu decat sa ii judecam noii,oricum sunt niste oameni pe care nu dai nici 2 bani...domnu sa ii ierte...

D. spunea...

O vorba romaneasca spune ca rufele se spala in familie. Vad insa ca voi, pocaitii, cel putin voi cei din sannicolau mare, nu puteti face nici macar atat. Daca e sa va certati/ barfiti etc nu vad de ce trebuie sa o faceti pe internet. Un om cu bun simt nu se preteaza la replici de felul acesta, chiar daca are dreptate. Ma intreb ce-o mai fi vrand sa faca si religia/biserica voastra, langa alte multe de acest gen, daca nici pe ea insasi nu se poate organiza bine. Sunteti o mana de oameni dar nu va intelegeti, va certati pt niste scaune sau alte nimicuri. Si mai aveti indrazneala sa vorbiti de "Castigarea oamenilor pentru Christos & Progresul evangheliei in comunitate!". Acestia sunt oameni castigati?! Ma indoiesc. Pai nici macar bunul simt elementar nu-l au! Daca mama si tata nu si-au facut datoria fata de copii, voi ce paziti? Daca nici macar bunul simt nu-i invatati, cum de mai vorbiti de bunatate, modestie sa. Lucrurile aceste sunt de domeniul SF pt multi dintre voi, si credeti-ma domnule administrator (pastor) ca vorbesc din proprie experienta, nu spun povesti. Datorita iprejurarilor am alaturi pe unul dintre pocaitii dvs. Mi-a transformat viata intr-un calvar. Cand pleaca din nou la Sannicolau Mare vine si linistea, cand se intoarce incepe chinul. Este un om certaret, infumurat si egoist. Si culmea, mai si intreaba pe cei din jurul lui daca nu vor sa se pocaiasca!! Pt ce?! Cu ce este el mai bun decat ceilalti? Sincer, ma intreb de ce pervertiti caracterul oamenilor in halul acesta, pana acolo incat ei cred ca sunt buni si si ca pot face si pe alti oameni buni, pe cand ei crapa de rautate. Sa nu credeti ca puteti lua ochii oamenilor cu replici de genul “Inseamna ca Imparatia Lui se extinde!!!” sau urari de genul “Domnul Dumnezeu sa binecuvinteze Sannicolaul Mare si oamenii minunati de aici!” Acestea chiar expresii declarative. Cand vad diferenta inre vorbe si realitate chiar imi vine rau. VA ROG, INCERCATI SA FITI MACAR EDUCATI SI AMABILI. Si nu mai strangeti in organizatia dvs toate scursorile societatii. Personal nu va cer nimic altceva. Nu dau nume dar daca doriti o confirmare in plus puteti sa ma contactati la adresa danidandanut@yahoo.com.

Anonim spunea...

PAREREA MEA ESTE CA FIECARE SA-SI PAZEASCA PICIORUL CIND VINE IN CASA DOMNULUI,CACI ACOLO ESTE CASA DOMNULUI NU A OMULUI SI ACOLO NU POTI FACE CUM VREI.FIECARE CARE FAC ASTFEL DE DEZBINARI IN CASA DOMNULUI VOR DA SOCOTEALA INAINTEA DOMNULUI.FRATILOR VENITIVA IN FIRE SI POCAITIVA CIT MAI ESTE TIMP.OARE NU STITI CA ASTFEL DE DEZBINARI VIN DE LA VRASMAS.TRAITI IN PACE SI NU MAI FACETI CASA DOMNULUI DE RUSINE.DOMNUL SA VA AJUTE.AMIN

Anonim spunea...

REFERITOR LA (VENITIVA IN FIRE)ADICA SA VA TREZITI ASA E VB NOASTRA LA ROM.DAR DUHOVNICESTE TREZITIVA SI IESITI DIN FIRE.