vineri, 6 martie 2009

BISERICI PENTICOSTALE - "EFRATA" ORADEA



O minunată experienţă între penticostalii bihoreni adunaţi în Biserica Efrata din Oradea. Spun minunată mai ales pentru bucuria de a fi fost într-o adunare plină de entuziasmul pe care îl aduce după sine dragostea de Dumnezeu. Am găsit Efrata plină cu fraţi şi surori doritori după Dumnezeu. Sala de cult, foarte cochetă şi cu toate facilităţile, nu are mai mult de 300 de locuri pe scaune, dar pastorul Paşca îmi spunea cu bucurie că între cei prezenţi sunt foarte mulţi prieteni. A cântat excepţional Ligia Bodea, a cântat îngereşte corul, dar a cântat dumnezeieşte Maria Petrila, o biată femeie nevăzătoare dar plină de dragoste pentru Dumnezeu, al cărei cântec a mişcat inimi.
"O vino azi, o vino azi
Te cheamă azi o voce dulce
Încă mai este loc la cruce
O vino azi, o vino azi"
Cântarea aceasta venită din gura unei nevăzătoare a adus un plus de convingere tuturor celor ce aveau nevoie să se apropie de crucea lui Cristos.
A fost predicat un mesaj desprins din Psalmul 32 despre tratamentul păcatului şi oamenii au fost motivaţi în a căuta iertarea pe care o poate da numai Domnul.
Nu au lipsit din adunare acordeoanele şi saxofoanele, că deh, eram în Bihor, dar cu siguranţă nu a lipsit nici Domnul şi asta a contat cu adevărat.

2 comentarii:

mdnarendra spunea...

HI,its nice to see blog..I am Indian HIndu but recently came in Jesus shelter cause of one of my friend from Oradea..dont know in which church she goes..she is penti..I started going to church here too but now I want to be get baptized and that to at oradea....and also want to talk more so it would be great if you provide me mail id so I can talk and ask more..to know more of Jesus..hope to get reply soon

mdnarendra spunea...

I also wanted to say if you can translate these in english it would be much better.